Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Oboseală

ObosealăTrăim într-o lume unde pedala de accelerație este permanent apăsată la maxim și simptomele de oboseală sunt cunoscute de toți, totuși nu acordăm suficientă atenție, deși ar trebui.

În ultimele decenii, spiritul de competiție s-a format deja în școli primare, și de multe ori și copiii noștrii sunt atât de mult „hăituiți”, încât nu mai realizăm că oboseala nu ar trebui să facă parte din viața noastră de zi cu zi.

Încontinuu trebuie să corespundem multor cerințe, astfel nu este deloc surprins sentimentul constant de oboseală. Se integrează în viața noastră, iar la sfărșitul unei zile obișnuite nu mai observăm că suntem epuizați.

Este evident faptul că în timpul unei activități fizice sau mentale suprasolocitante oamenii se obosec și este un lucru natural, dar aceasta condiție să devină permanentă nu este normală.

În cazul în care nu există nici o explicație justificată pentru oboseală, motivele se află în altă parte.

Cauzele stării de oboseală

În organismul nostru se desfășoară zilnic o mulțime de procese, și cele mai simple funcții vitale au nevoie de operațiuni complicate, pentru care este nevoie de consum ridicat de energie.

Când simțim starea de oboseală, nivelurile de energie sunt în mod evident mult mai mici decât în ​​mod normal.

Cantitatea și calitatea alimentelor consumate determină în mare măsură aprovizionarea organismului cu energie, dar acest lucru este adevărat numai în cazul în care aportul alimentar poate fi utilizat.

În cazul în care aprovizionarea organismului cu energie este insuficientă, s-ar putea să existe mai multe cauze. Este posibil faptul că, cantitatea sau calitate alimentelor consumate nu este adecvată, astfel vorbim despre malnutriție.

Starea de oboseală se poate instala și în cazul în care cantitatea de energie este optimă, dar organismul se confruntă cu o boală latentă, care este mult mai mare consumatoare de energie decât organismul în condiții normale.

Cauza cea mai frecventă a stării de oboseală este un regim alimentar nesănătos. Atunci când consumăm produse de alimente inutile, prelucrarea acestora vor necesita mai multă energie, decât cantitatea pe care o pot furniza pentru organism. Acestea sunt snack-urile, chips-urile, dulciurile.

De multe ori prin consumul alimentelor semipreparate așa mulți aditivi se introduc în organism, astfel filtrarea, descompunerea, eliminarea lor necesită cantități enorme de energie, și în cel mai norocos caz, această cantitate este echivalentă cu cea oferită de aportul alimentar.

Deasemenea, băuturile zaharoase, gazoase, băuturile energizante, introduc o cantitate semnificativă de toxine în organism, care din punct de vedere alimentar sunt inutile, dar oferă o mulțime de sarcini organismului.

Pentru funcționarea perfectă a sistemului imunitar este necesară o anumită cantitate de nergie. În cazul în care se produce un dezechilibru energetic al corpului uman apare senzația de oboseală, deoarece energia necesară pentru diferite funcții vitale se va extrage din altă parte.

Detoxifierea organismului, care include și curățarea intestinului, atunci când este efectuată corespunzător, poate să amelioreze starea de oboseală, deoarece este capabilă să elibereze o mulțime de energie.

Într-un corp saturat cu toxine consumul de energie a sitemului imunitar este prea ridicat, astfel detectarea și eliminarea toxinelor este vital, iar aceste procese devin prioritare din punct de vedere al consumului de enrgie.

Când organismul ajunge la nivelul la care sistemul imunitar nu mai este în măsură să își exercite atribuțiile pe deplin, deja vorbim de o „datorie de energie”câtre oganism, care este foarte greu de recuperat și provoacă o stare de oboseală.

Cu detoxifiere și cu aport de vitamine putem să restabilim acest echilibru, prin care ne recâștigăm energia, iar viața noastră devine mai ușoară.

Detox Vital®

Detox Vital® - Formulă antioxidantă pentru imunitate

Detox Vital®-ul în afară de fier conţine toate vitaminele şi substanţele minerale importante, de care organismul nostru are nevoie pentru o funcţionare normală. Eficienţa ei este intensificată de aminoacizii, enzime şi nutrimentele vegetale necesare. Detox Vital®-ul susţine sistemul imunitar prin faptul că fortifică organismul cu nutrimentele de bază necesare.