Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Balonare

BalonareProblema de balonare este foarte frecventă, în spatele căruia se află o cauză principală, adică tulburările digestive. Aceste tulburări pot fi grave sau doar neplăcute, dar în orice caz se poate acționa împotriva lor, simptomele pot fi reduse.

Sentimentul de balonare se datorează faptului că sistemul intestinal se saturează cu gaze, care se eliberează prin urma descompunerii alimentelor nedigerate, iar căi cantitățile excesive de aer obținute prin alte sunt livrate către sistemul digestive.

În cazul în care cauza fenomenului de balonare se bazează doar pe obiceiuri proaste, remedierea lui este mult mai simplă. Astfel de obicei poate să fie de multe ori guma de mestecat, prin care se poate înghiți o mulțime de aer. De asemenea, mesele consumate în grabă pot fi o cauză frecventă. Consumul de cantități excesive de lichide carbogazoase pot contribui semnificativ la depozitarea gazelor intestinale.

Printre alte lucruri, fumatul ,de asemenea, alocă mai mult aer în tractul digestive decât ar fi optim. Mulți oameni mestecă gumă în timp ce fumează ca să ascunde mirosul neplăcut, astfel facilitează blocarea aerului în sistemul digestive.

Cele enumerate mai sus sunt doar obiceiuri proaste, la care dacă renunțăm sau le schimbăm, se reduce cantitatea de aer alocată în intestine, astfel fenomenul de balonare devine mai puțin vizibil, sau chiar se elimină de tot.

Prevenirea depunerii alimentelor nedigerate in intestin, iar producerea gazelor prin descompunerea acestora , este mult mai dificil dar nu este imposibil.

Merită să acordăm atenție asupra faptului să nu consumăm prea multe alimente saturate cu aditivi și alte ingrediente nedigerabile și vom avea o șansă bună să remediem problema de balonare.

Când acest proces devine de lungă durată, senzatia de balonare apare zilnic din cauza unor problem digestive, atunci nu este de ajuns schimbarea regimului alimentar, ci ca primul pas trebuie să facem o curățare generală, prin care se elimină produsele reziduale accumulate de mult timp, care impiedică digestia zilnic.

Curățarea intestinului este o modalitate bună de a restabili sănătatea florei intestinale, astfel se recapătă digestia adecvată, dacă aceasta a fost cauza principală de balonare.

Evident, există unele alimente care conțin o cantitate de celuloză mai mare, decât cantitatea care poate fi tolerată de câtre organismul uman, și totuși merită să le introducem în alimentația noastră, deoarece conțin multe alte nutrienți utile. Cum ar fi legumele, precum varza albă, broccoli, conopida, gulie, etc.

Când fenomenul de balonare apare în urma consumului de alimente, aceasta este doar un simptom temporar, și apare în urma consumului alimentului respectiv.

În unele cazuri, organismul poate să fie sensibil la anumite alimente, și digestia lor este dificilă, deci poate să apară fenomenul de balonare. În astfel de cazuri, aceste alimente trebuie evitate.

Am văzut o mulțime de publicitate cu privire la balonare și ce fel de medicamente trebuie să utilizăm în astfel de cazuri, dar acest lucru nu este soluția cea mai norocoasă. Aceste medicamente pot elimina temporar simptomele neplăcute, dar după o perioadă de timp reapar oricum, dacă nu sunt tratate cauzele adevărate ale problemelor.

În cele mai multe cazuri, un program eficient de curățare intestinală elimină cauzele simptomelor de balonare și simptomele în același timp. Dacă problema de balonare se asociază cu cmplicații dureroase, se recomandă solicitarea ajutorului unui medic specialist.

Slim Tea®

Slim Tea® - Ceai cu efect detoxifiant şi de regularizare a defecaţiei

Ceaiul se constituie din 13 diferite plante medicinale bine selecţionate. Detoxifică organismul, regulariează scaunele, restabileşte stomacul, asigură fiziologia normală a intestinelor. Fără cofeină. Ceaiul Slim Tea® pentru Ritmicitate şi Detoxifiere restabileşte funcţiile intestinale normale şi asigură defecaţia regulată normală, iar ca urmare ale acestora detoxifică intestinele. Datorită efectului calmant natural exercitat asupra sistemului nervos, se recomandă consumul lui înainte de culcare, asigură un somn uşor şi odihnitor, ajută regenerarea.